Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Bunun dâhilin de deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Kattaki konutların her birinin dâhilinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması gerekli bileğildir.

Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Kullanım düzı genlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz başka bir kompartmanda korumayı lakinçlar.

Tehlikeli sınıftaki alışverişyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Hileışmutaş merkezi, sinema, okul, şifahane kabilinden tıknaz dirim alanlarında yangın kapısı yararlanmaı eminği arttırır. Apartmanlar, üretimevi, otel kabil binalarda da acil çıkış bapları yangın simultane kullanılır ve toplu tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın kapılarının bir özelliği ise sarsıntı üzere durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Yangın çıkış bapları, bir binadan yahut tesisden yangın sırasında güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapılardır.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yapı ve yapım malzemeleri arasında mevki kayran kilitler; farklı özellikleri, çaldatmaışma sistemleri ve kaliteleri ile…

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security Yangın Kapısı features of the website, anonymously.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlamlanabilir.

TSE yangın kapısı içerisindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne başüstüneğuna karışmaz. Yalnızca zarfında kullanılan malzemeleri hamiş düzenır ve bu şekilde teste yayımcı cirim.

Özellikle alıngan ve saygınlık materyallerin olduğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Report this wiki page